Γη ποτισμένη με ιδρώτα - Βούλα Πάλλα - Bollywood Τραγούδια της Ναργκίς (CD)


2007
Label: Music Box International - 18002 • Format: CD Compilation, Stereo • Country: Greece • Genre: Folk, World, & Country •
Γη ποτισμένη με ιδρώτα - Βούλα Πάλλα - Bollywood Τραγούδια της Ναργκίς  (CD)

Τραγούδια Της Ζωής Μου; 14 Μεγάλες Επιτυχίες ‎ Γη Ποτισμένη Με Ιδρώτα (Mother India) Κυκλοφορίες μετά θάνατον. Τα Δημοτικά Της Βούλας ΠάλλαΓέννηση: 29 Μαρτίου , Κόρφος Κορινθίας.

 · ΓΗ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ Η ηθοποιός θρύλος στην Ινδία Ναργκίς υποδύεται την Ράντα, μία χωρική η οποία μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της από τη στιγμή που ο άνδρας της πεθαίνει σε ένα ατύχημα.

Η "Γη Ποτισμένη Με Ιδρώτα", είναι ένα λαϊκό κινηματογραφικό μουσικό ανάγνωσμα. Ένα ανάγνωσμα ακόμα και για ανθρώπους που δεν ξέρουν να διαβάζουν! Αφού οι εικόνες της είναι «ανάγλυφες» και ο.

 · Για τους fan του «Γη ποτισμένη με Ιδρώτα» και της μουσικής του σας έχουμε μια έκλπηξη. Διαβάστε εδώ για το project Mother India – 21st Century Remix. Ένα σόου που παρουσιάζει τόσο την ταινία όσο και την μουσική.

 · Το πραγματικό όνομα της σπουδαίας Ινδής ηθοποιού Nargis (1 Ιουνίου - 3 Μα ΐου ), ήταν Fatima Rashid και γεννήθηκε στην Καλκούτα. Η Ναργκίς θ εωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς στην ιστορία του Hindi κινηματογράφου.


Che Rumore Fa La Felicità? - Negrita - Live (CD, Album) Fushara - A Wasteland of Memories (CD, Album) Its Like That - Nas - Rare & Remixed (Vinyl, LP)