Έχασα Τον Εαυτό Μου - Αλιγάτορες - Ταξιδάκι Αναψυχής (Vinyl, LP, Album)


1987
Label: Lyra - 3469 • Format: Vinyl LP, Album • Country: Greece • Genre: Rock, Pop •
Έχασα Τον Εαυτό Μου - Αλιγάτορες - Ταξιδάκι Αναψυχής (Vinyl, LP, Album)

 · Χριστέ μου, Θεέ μου, σε ευχαριστώ που με αξίωσες την τρισάθλια ψυχή μου να μπορεί να ασπάζεται τον Άγιο σου Τάφο. Ελέησε όλο τον κόσμο και συγχώρεσέ τον. Το Estimated Reading Time: 5 mins.

 · Έχασα τον κόσμο. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ ξανά. Ήταν ο μεγάλος έpωτας που ήρθε στη ζωή μου με τρόπο τραγικό αλλά και με τρόπο που δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτό που ένιωθα.Estimated Reading Time: 4 mins.

 · Τα 10 ιδανικά επαγγέλματα για σένα που λατρεύεις τα ταξίδια. Αν αγαπάς τα ταξίδια πολύ αλλά δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψεις, τότε Reviews: 3.

 · Έχασα τα αρχεία μου: Οι επιλογές ανάκτησης Αφού το εγκαταστήσετε, εκείνο σκανάρει όλον τον σκληρό σας δίσκο σε μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, η οποία μπορεί να διαρκέσει ακόμα και τρεις.

Δεν έμεινε τίποτα κοριτσάκι μου, δεν έμεινε τίποτα όταν έφυγα από τη νύχτα, τι να μείνει.. Ζω με τις αναμνήσεις μου. -Υπήρξατε πολύ ισχυρός επιχειρηματίας, έχετε περάσει δύσκολες στιγμές; Όχι.


Pensarti È Rivivere - Gualtiero Caprioglio - Le Pagine Della Vita (Vinyl, LP) Lady Youre A Strange Girl - Bill Nelson And The Gentlemen Rocketeers - Recorded Live In Concert At M Sentinel - Mike Oldfield - MP3 Collection (CDr)