Hoe Leit Dit Kindeke - Nederlands Kamerkoor - Er Is Een Kindeke Geboren (CD, Album)


1994
Label: Erasmus Muziekproducties - WVH 134 • Format: CD Album • Country: Netherlands • Genre: Folk, World, & Country •
Hoe Leit Dit Kindeke - Nederlands Kamerkoor - Er Is Een Kindeke Geboren (CD, Album)

 · Er Is Een Kindeke Geboren Op Aard; 2. Herders Hij Is Geboren; 3. Kinderen Zwijgt, Zo Moogdi Horen; 4. Hoe Leit Dit Kindeke; 5. Een Kindekijn Is Ons Geboren; 6. Komt, Verwondert U Hier, Mensen; 7. In Dulce Jubilo; 8. Maria Die Zoude Naar Bethlehem Gaan; 9. O, Herdekens Al Soetjens En Sonder Getier; Laat Ons Met Harten Reine; Mit Desen Availability: In stock.

 · Er is een kindeke geboren in 't strooi. 't Lag in een kribbe, bedekt met wat hooi. 't Lag in een kribbe, bedekt met wat hooi. Wat ken jij die liedjes goed! Ja, ik ben tenslotte ook een engel he. O ja! 't Kwam op de aarde voor ons allemaal. 't Kwam op de aarde voor ons allemaal. En 't wenst ons allen een .

 · 1 Komt allen tezamen - 2 Er is een kindeke geboren op aard - 3 Geen wiegje als rustplaats - 4 Stille nacht - 5 't Was nacht in Bethlehems dreven - 6 Komt verwondert u hier - 7 De herdertjes lagen bij nachte - 8 Nu zijt wellekome - 9 In Bethlehems stal - 10 Hoe lijdt dit kindeke - 11 Ere zij God - 12 Komt allen tezamen (instrumental) - 13 Er is een kindeke geboren op aard .

 · Er word een meisje geboren! Ze laat gelijk horen dat ze er is. De vreugde is groot. Na een zoon een dochter. Een rijkelui’s wens! Wat zijn ze blij en gelukkig. De sfeer van Kerst, de geboorte van een kindje, het is heel speciaal. Dit lijkt te mooi. “Er is een Kindeke geboren op aard..” Wat een groot geluk, en blijdschap!

Alle grote sterren doen er aan mee, zo zijn er dit jaar xmas liedjes van Katy Perry en Robbie ze ooit onze top 25 lijst halen Er is een kindeke geboren. Er is een kindeke geboren op aard. Er is een kindeke geboren op aard. 't Kwam op de aarde voor ons allemaal. 't Kwam op de aarde voor ons allemaal.


François Couperin, Zuzana Růžičková - Pièces De Clavecin (Vinyl, LP, Album) Energy, Love And Unity - Nice And Wild* - Energy, Love And Unity (Vinyl, LP, Album) The Shakes - Mongrel (4) / S.O.C.C. - Higher Living / Liar Heaving (Cassette)